Џа ко тексто

Роде те сикљове тари Библија бизо лове

Мангеа ли те џане побутер баши Библија? Ако мангеа, шај те сикљове аменцар тари Библија бизо лове. Роде те сикљове тари Библија адалеа со ка пхере о телуно формулари.