Џа ко тексто

Амаре конгресија со икерена пе секова берш

Амаре конгресија со икерена пе секова берш

Акава тано јекх дело таро видеофилми Е Јеховаскере сведокија — проповединена о шукар хабери ки цело Пхув, кердо таро е Јеховаскере сведокија. Нане ки романи чхиб.