Џа ко тексто

Извини, и страница со родена нашти те аракха ла.

Предложинаја туке те иране ту ки прво страница, или те мечине ко дисаво таро телуне линкија.

Роде ки JW.ORG

Роде статие, видео хем музика ко jw.org.

Библиска сикљојба

Преку о теме ко акава дело ка дикхе соске шај те овел тут доверба ки Библија, сар шај те поможинел туке хем кобор тани практично.

Бириме публикацие

Дикх о најневе публикацие хем о јавера.

Башо е Јеховаскере сведокија

Сикљов побутер баши аменде. Аракх коте иси амен состанокија, сар те аве ко контакт аменцар хем сар шај те роде те сикљове тари Библија бизо лове.