Џа ко тексто

Џа ки содрежина

24-30 септември

ЈОВАН 7-8

24-30 септември
 • Гили 10 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Исус славинела сине пле Даде“: (10 мин.)

  • Јвн 7:15-18 — Кеда фалинена сине е Исусе сар сикавела, ов секогаш вакерела сине кај адава сиклило таро Јехова (cf-MC 100-101 стр., 5-6 пас.)

  • Јвн 7:28, 29 — Кеда вакерѓа кај тано бичхалдо таро Девел сар лескоро застапнико, о Исус сикавѓа кај ов нане ки исто положба е Јеховаја

  • Јвн 8:29 — О Исус вакерѓа адаленге со шунена ле сине кај секогаш керела адава со мангела о Јехова (w11-MC 15/3 11 стр., 19 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Јвн 7:8-10 — Дали о Исус ховавѓа пе телесно пхрален кола со на верујнена сине ки лесте? (w07-MC 1/2 6 стр., 4 пас.)

  • Јвн 8:58 — Соске о последно израз ко акава стихо тано преведимо сар „ме постојнава сине“ наместо „ме сиум“, хем соске адава тано важно? (nwtsty повише информацие)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Јвн 8:31-47

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Дујто повторно посета: (3 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“. Канин е станаре ко состанок.

 • Трито повторно посета: (3 мин. или похари) Бирин стихо баши дискусија хем нудин несави публикација проучибаске.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) lv-MC 9-10 стр., 10-11 пас.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА