Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

Ништо на фрдинѓа пе

Ништо на фрдинѓа пе

Откеда о Исус чудоја парварѓа 5.000 муршен, а исто аѓаар бут џувља хем чхаве, ов вакерѓа пле учениконге: „Кхеден о котора со ачхиле те на фрдел пе ништо“ (Јвн 6:12). О Исус сикавѓа кај ценинела адава со дела о Јехова аѓаар со на мукхља ништо те фрдел пе.

Ко амаро време, о Водечко тело трудинела пе те џал пало о пример е Исусескоро аѓаар со мудро користинена о прилогија се дена пе. На пример, кеда градинела пе сине о главно седиште ко Ворвик (Њујорк), о пхраља биринѓе градежно проекти колеа со шај сине о доброволна прилогија те користинен пе ко најшукар начин.

САР СИКАВАЈ КАЈ НА КЕРАЈА НЕПОТРЕБНО ТРОШАКО...