Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЈОВАН 3-4

О Исус сведочинѓа јекхе Самарјанкаке

О Исус сведочинѓа јекхе Самарјанкаке

4:6-26, 39-41

Соске о Исус шај сине те сведочинел неформално е Самарјанкаке?

  • 4:7 — О Исус почминѓа о разговор аѓаар со родинѓа латар те дел ле пани наместо те вакерел лаке башо Царство или кај тано ов о Месија

  • 4:9 — На сине ле предрасуде спрема лате со сине тари јавер нација

  • 4:9, 12 — Кеда пучља ле некобор пучиба со шај сине те анен џи ки расправија, о Исус на дозволинѓа адава те лел лескоро внимание таро адава со мангља те вакерел лаке (cf-MC 77 стр., 3 пас.)

  • 4:10 — Ов користинѓа пример таро лакоро живото

  • 4:16-19 — Иако ој водинела сине неморално живото, о Исус сикавѓа кај поштујнела ла

Сар акава извештај сикавела кобор тано важно те сведочина неформално?