Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЕЗЕКИЕЛ 42-45

О чачутно обожавање тано обновимо

О чачутно обожавање тано обновимо

И визија е Езекиелескири башо храми сине гаранција е верна Евреенге со сине ингарде ко Вавилон кај о чачутно обожавање ка овел обновимо. Исто аѓаар, сетинела лен сине кај о Јехова иси ле уче мерилија башо пле слуге.

О свештеникија ка сикавен е народо башо е Јеховаскере мерилија

44:23

Пишин несаве примерија со сикавена сар о верно хем разборито робо сикавела амен сој чисто, а со нане чисто (kr 110-117 стр.)

О народо ка поддржинел околен со ка водинен

45:16

Сар шај те сикава кај поддржинаја е старешинен ко собрание?