Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ДАНИЕЛ 4-6

Дали секогаш служинеа е Јеховаске?

Дали секогаш служинеа е Јеховаске?

О Даниел сине ле шукар духовна навике. Јекх лендар сине и молитва. Ов на мукхља ништо, чак ни и заповед е царескири, те чхинавел ле редовно те молинел пе

6:10

Кола тане шукар духовна навике?