Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ДАНИЕЛ 1-3

О Јехова ка наградинел адале сој верно

О Јехова ка наградинел адале сој верно

О извештај башо трин Евреија поможинела аменге те ачхова верна е Јеховаске

3:16-20, 26-29

Спрема акала стихија, сој тано вклучимо ко адава те ове верно е Јеховаске?