Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЕЗЕКИЕЛ 46-48

Е Евреен со иранѓе пе ка овен лен бут берекетија

Е Евреен со иранѓе пе ка овен лен бут берекетија

Е Езекиелескири визија башо храми охрабринѓа е Евреен кола со иранѓе пе таро Вавилон хем уверинѓа лен кај ка исполнинен пе о пророштвија со сине вакерде кај ка обновинел пе о чачутно обожавање. О чачутно обожавање ка овел важно адаленге со ка овел лен берекетија таро Девел.

Преку акаја визија сине ветимо кај ка овел организација, соработка хем безбедност

47:7-14

  • Плодно пхув

  • Наследство секоле фамилијаке

Англедер те овел делими и пхув, јекх посебно дело сине дендо е Јеховаске сар прилог

48:9, 10

Сар шај те сикавав кај е Јеховаскоро обожавање тано ко прво тхан ко мло живото? (w06 15/4 27-28 стр., 13-14 пас.)