Џа ко тексто

Џа ки содрежина

11-17 септември

ЕЗЕКИЕЛ 46-48

11-17 септември
 • Гили 134 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Е Евреен со иранѓе пе ка овен лен бут берекетија“: (10 мин.)

  • Езе 47:1, 7-12 — О Израелција палем ка иранен пе ки пли пхув хем ој ка овел плодно (w99 1/3 10 стр., 11-12 пас.)

  • Езе 47:13, 14 — Секоја фамилија ка добинел наследство (w99 1/3 10 стр., 10 пас.)

  • Езе 48:9, 10 — Англедер те делинел пе и пхув е манушенге, јекх посебно дело латар ваљани сине те дел пе сар прилог е Јеховаске

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Езе 47:1, 8; 48:30, 32-34 — Соске о Евреија на мислинена сине кај ваљани те исполнинел пе секова детали тари е Езекиелескири визија башо храми? (w99 1/3 11 стр., 14 пас.)

  • Езе 47:6 — Соске башо Езекиел вакерела пе кај тано манушикано чхаво? (w07 1/7 12 стр., 2 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Езе 48:13-22

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) wp17.5, тема тари насловно страна. Пхрав туке друмо баши повторно посета.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) wp17.5. О списание сине дендо ко прво пути. Сикав сар керела пе повторно посета хем нудин публикација проучибаске.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) bhs 35 стр., 17 пас. Канин е интересенте ко состанок.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 28

 • Потребе е собраниескере: (8 мин.) Јавер опција тани те дискутиринел пе со сикљоваја таро Годишнико (yb17-SB 64-65 стр.).

 • Со керела амари организација: (7 мин.) Мукх башо септември о видеоклипи Со керела амари организација.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 17 погл., 19-20 пас., и рамка „Теократски школи“ хем и рамка повторибаске „Колку е цврста твојата вера во Божјето Царство?“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 11 хем молитва