Џа ко тексто

Џа ки содрежина

26 септември — 2 октомври 2016

ПСАЛМИ 142-150

26 септември — 2 октомври 2016
 • Гили 134 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Јехова тано баро хем највише заслужинела те фалина ле“: (10 мин.)

  • Пс 145:1-9 — Е Јеховаскоро барипе нане ле границе (w04 15/1 10, 3-4 пас.; 11, 7-8 пас.; 14, 20-21 пас.; 15, 2 пас.)

  • Пс 145:10-13 — О верна слуге е Јеховаскере анена леске слава (w04 15/1 16, 3-6 пас.)

  • Пс 145:14-16 — О Јехова поддржинела хем поможинела околен сој леске верна (w04 15/1 17-18, 10-14 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Пс 143:8 — Сар акава стихо поможинела аменге секова диве те фалина е Девле? (w10 15/1 21, 1-2 пас.)

  • Пс. 148:10 — Со шај те сикљова таро буќа со керѓа лен о Јехова? (w04 1/6 13, 22-23 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Пс 145:1-21

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) 1Пе 5:7. Сикав башо чачипе

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) Пс 37:9-11. Сикав башо чачипе

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) fg 9 лекц., 3 пас. Поможин е интересентеске те хаљовел сар шај те применинел о материјали

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 99

 • Кер пошукар и служба — поттикнин е интересентен те авен ко состанокија“: (15 мин.) Дискусија. Секој нека добинел примерок тари покана башо состанокија хем кратко разглединен и 2 страна. Пало адава, мукх о видеоклипи коте со јекх објавители поканинела ко состанок јекхе интересенте каске со ингарела редовно списанија. Ко крајо керен лафи баши рамка „Понуда башо октомври: покана башо состанокија“.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 1 погл., 11-20 пас., и рамка „Пченицата и каколот“ хем и рамка „Поколение“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 145 хем молитва

  Забелешка: Јекх пути мукхен и музика тари гили, хем пало адава о собрание шај те гиљавел и гили.