Џа ко тексто

Џа ки содрежина

19-25 септември

ПСАЛМИ 135-141

19-25 септември
 • Гили 59 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Бут шукар сием керде“: (10 мин.)

  • Пс 139:14 — Ако размислинаја башо буќа со керѓа лен о Јехова, тегани ка ценина ле панда побутер (w07 15/6 21, 1-4 пас.)

  • Пс 139:15, 16 — Амаре генија хем клетке сикавена кобор о Јехова тано моќно хем мудро (w07 15/6 22-23, 7-11 пас.)

  • Пс 139:17, 18 — Таро са сој кердо ки Пхув, само о мануша шај те керен лафи хем те размислинен (w07 15/6 23, 12-13 пас.; w06 1/9 16, 7 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Пс. 139:23, 24 – Башо со молинѓа о Давид е Јехова? (w07 15/6 24, 16 пас.; w01 15/6 22, 19-21 пас.)

  • Пс 141:5 — Со халило о цар Давид? (w15 15/4 30, 8 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Пс 139:1-24

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) wp16.5 16

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) wp16.5 16. Канин е станаре ко состанок

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) fg 8 лекц., 8 пас. Поможин е интересентеске те хаљол сар шај те применинел о материјали

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 57

 • Буќа со ваљани те избегине лен кеда проучинеа некасаја“: (15 мин.) Кеда ка завршинен и дискусија, мукх о видеоклипи со темелинела пе ко лил Што учи Библијата, 29 страна, 7 пасус, коте ка дикха сар ваљани а сар на ваљани те проучина некасаја. О објавителија ваљани те пратинен таро пло лил. Вакер кај ако избегинена пе о буќа со дикхљам лен, тегани окола со добинена задача те овел лен презентација баши служба ко состанок, ка шај те завршинен и задача ко време сој ленге дендо.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr Писмо таро Водечкото тело хем 1 погл., 1-10 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 30 хем молитва