Џа ко тексто

Џа ки содрежина

12-18 септември

ПСАЛМИ 120-134

12-18 септември
 • Гили 33 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Јехова поможинела ман“: (10 мин.)

  • Пс 121:1, 2 — О Јехова керѓа са, хем адалеске шај те овел амен доверба ки лесте (w04 15/12 12, 3 пас.)

  • Пс 121:3, 4 — О Јехова џанела со ваљани лескере слугенге (w04 15/12 12, 4 пас.)

  • Пс 121:5-8 — О Јехова верно заштитинела пе народо (w04 15/12 13, 5-7 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Пс 123:2 — Со сикљоваја тари споредба е слугенцар таро акава стихо? (w06 1/9 15, 3 пас.)

  • Пс 133:1-3 — Која тани јекх бути со сикљоваја таро акала стихија? (w06 1/9 16, 2 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Пс 127:1 — 129:8

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) wp16.5 насловно страна. Сведочибе јекхе бут нервозно станареске

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) wp16.5 насловно страна. Канин е станаре ко состанок

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) fg 8 лекц., 6 пас. Поможин е интересентеске те хаљовел сар шај те применинел о материјали

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 114

 • О Јехова керѓа бут баши манде: (15 мин.) Мукх о видеоклипи О Јехова керѓа бут баши манде. Пало адава, керен лафи башо пучиба: Сар о Јехова поможинѓа е Кристалаке, хем ко со поттикнинѓа ла адава? Со керела кеда мучинена ла негативна чувствија? Со сикљоваја таро лакоро искуство?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) ia заклучок, 1-13 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 119 хем молитва