Џа ко тексто

Џа ки содрежина

8-14 октомври

ЈОВАН 11-12

8-14 октомври
 • Гили 15 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Сикав сочувство сар о Исус“: (10 мин.)

  • Јвн 11:23-26 — О Исус вакерѓа е Мартаке утешна лафија (nwtsty повише информацие башо Јвн 11:24, 25)

  • Јвн 11:33-35 — Е Исусеске сине бут пхаро кеда дикхља сар и Марија хем о јавера ровена (nwtsty повише информацие)

  • Јвн 11:43, 44 — О Исус поможинѓа околенге каске со ваљанѓа помош

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Јвн 11:49 — Кој чхивѓа е Кајафа те овел првосвештенико, хем кобор време сине ки адаја положба? (nwtsty повише информацие)

  • Јвн 12:42 — Соске несаве Евреија дарандиле те признајнен кај о Исус тано о Месија? (nwtsty повише информацие)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Јвн 12:35-50

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“.

 • Прво повторно посета – клипи: (5 мин.) Мукх о клипи хем дискутиринен баши лесте.

 • Говор: (6 мин. или похари) w13-MC 15/9 32 стр. Тема: Соске о Исус рунѓа англедер те воскреснинел е Лазаре?

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 141

 • О Исус тано „о воскресение хем о живото“ (Јвн 11:25): (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи Сигурно о Девел лесте керѓа ле Господари хем Христос — извадок таро 2 дело. Пало адава, пуч: Со сикљоваја таро акава извештај башо е Исусескоро сочувство? Ки која смисла о Исус тано „о воскресение хем о живото“? Кола чудија ка керел о Исус ки иднина?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 38 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 147 хем молитва