Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЈОВАН 18-19

О Исус вакерела сине башо чачипе

О Исус вакерела сине башо чачипе

18:36-38а

О Исус вакерела сине о чачипе сој поврзимо е Девлескере намераја

  • ЛАФЕНЦАР: О Исус ревно проповединела сине башо е Девлескоро Царство

  • ПОСТАПКЕНЦАР: Пле животоја о Исус сикавѓа кај о пророштвија тари Библија уле чаче

Адалеске со сием е Исусескере ученикија, амен да ваљани те вакера башо чачипе

  • ЛАФЕНЦАР: Амен ревносно вакераја о шукар хабери башо е Девлескоро Царство ко кова о Исус тано Цари, чак кеда асана аменге

  • ПОСТАПКЕНЦАР: Адалеа со на сием тари никаскири страна хем со живинаја според о мерилија тари Библија сикаваја кај поддржинаја е Исусе сар Цари