Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ДАНИЕЛ 10-12

О Јехова денѓа пророштвија башо несаве царија

О Јехова денѓа пророштвија башо несаве царија

11:2

Таро Персиско Царство ка авен штар царија. О штарто ка користинел са против о грчко царство.

  1. Кир Велики

  2. Камбис II

  3. Дариј I

  4. Ксеркс I (мислинела пе кај адава сине о Ахасвер со леља е Естира ромњаке)

11:3

Тари Грција ка икљол моќно цари кова со ка владинел упри бари територија.

  • Александар Македонски (Велики)

11:4

О Грчко Царство ка овел делимо машкаро штар генералија е Александарескере.

  1. Касандар

  2. Лисимах

  3. Селеук I

  4. Птолемеј I