Џа ко тексто

Џа ки содрежина

9-15 октомври

ДАНИЕЛ 10-12

9-15 октомври
 • Гили 31 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Јехова денѓа пророштвија башо несаве царија“: (10 мин.)

  • Да 11:2 — Таро Персиско Царство авена штар царија (dp 212-213 стр., 5-6 пас.)

  • Да 11:3 — Појавинѓа пе о Александар Македонски (Велики) (dp 213 стр., 8 пас.)

  • Да 11:4 — О Царство е Александарескоро сине делимо ко штар делија (dp 214 стр., 11 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Да 12:3 — Кој тане „окола сој разборита“, хем кеда ола „ка светинен сар о сјајно небо“? (w13 15/7 13 стр., 16 пас., фус.)

  • Да 12:13 — Ки сави смисла о Даниел ваљани сине те „уштел“? (dp 315 стр., 18 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Да 11:28-39

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) g17.5, тема тари насловно страна. Пхрав туке друмо баши повторно посета.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) g17.5, тема тари насловно страна. О списание сине дендо ко прво пути. Продолжин о разговор хем пхрав туке друмо башо јавер пути.

 • Говор: (6 мин. или похари) w16.11 5-6 стр., 7-8 пас. Тема: Сар шај амен да сар о Јехова те охрабрина е јаверен?

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 113

 • Охрабриме таро библиска пророштвија: (15 мин.) Мукх о видеоклипи Охрабриме таро библиска пророштвија.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 19 погл., 8-18 пас. хем и рамка повторибаске „Колку е цврста твојата вера во Божјето Царство?“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 126 хем молитва