Џа ко тексто

Џа ки содрежина

30 октомври — 5 ноември

ЈОИЛ 1-3

30 октомври — 5 ноември
 • Гили 143 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Тумаре чхаве хем тумаре чхаја ка пророкујнен“: (10 мин.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Јоил.]

  • Јл 2:28, 29 — О помазаникија служинена сар говорникија башо Јехова (w02 1/8 15 стр., 4-5 пас.; jd 167 стр., 4 пас.)

  • Јл 2:30-32 — Само окола со родена е Јехова аѓаар со ка користинен лескоро анав ка овен спасиме кеда ка авел лескоро баро хем страшно диве (w07 1/10 13 стр., 2 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Јл 2:12, 13 — Спрема акала стихија, со значинела искрено те кајна амен? (w07 1/10 13 стр., 5 пас.)

  • Јл 3:14 — Сој тани „и долина е одлукакири“? (w07 1/10 13 стр., 3 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Јл 2:28—3:8

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) Визит-картичка баши JW.ORG.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) Визит-картичка баши JW.ORG. Ој сине денди ко прво пути. Продолжин о разговор, хем ко крајо, спомнин јекх видеоклипи тари jw.org.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) lv 196-197 стр., 3-5 пас.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 91

 • О Јехова поможинела амен те издржина ко неволје: (9 мин.) Мукх о видеоклипи О Јехова тано манге цврсто кула. Пало адава, пуч е публика: Саве испитија сине е фамилија Хеншел? Сар шај и вера е родителенгири те влијајнел упро чхаве? Сар шај о Јехова те поможинел тут исто сар е пхрале Хеншел?

 • Ов е Јеховаскоро амал — Е Јеховаскоро анав: (6 мин.) Мукх о видеоклипи Ов е Јеховаскоро амал — Е Јеховаскоро анав. Пало адава, некобор чхаве со биринѓан лен, нека икљон ки бина хем пуч лен: Со значинела о анав Јехова? Кола буќа керѓа лен о Јехова? Сар поможинела тут о Јехова?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 20 погл., 17-19 пас., и рамка „Влијаела врз целиот негов живот“, и рамка „Доброволците им помагаат на браќата низ целиот свет“ хем и рамка повторибаске „Колку е цврста твојата вера во Божјето Царство?“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 72 хем молитва