Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ДАНИЕЛ 7-9

Е Даниелескоро пророштво вакерѓа кеда ка авел о Месија

Е Даниелескоро пророштво вакерѓа кеда ка авел о Месија
Изглед

9:24-27

70 КУРКЕ (490 БЕРША)

 • 7 КУРКЕ (49 БЕРША)

  455 а.а.е. „О лафи палем те керел пе... о Ерусалим“

  406 а.а.е. О Ерусалим палем градимо

 • 62 КУРКЕ (434 БЕРША)

 • ЈЕКХ КУРКО (7 БЕРША)

  29 а.е. Појавинела пе о Месија

  33 а.е. О Месија тано мудардо

  36 а.е. Накхле о 70 курке