Џа ко тексто

Џа ки содрежина

2-8 октомври

ДАНИЕЛ 7-9

2-8 октомври
 • Гили 116 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Е Даниелескоро пророштво вакерѓа кеда ка авел о Месија“: (10 мин.)

  • Да 9:24 — Адалеа со денѓа по живото сар жртва, о Месија керѓа те овен простиме е манушенгере гревија (dp 192 стр., 24 пас.)

  • Да 9:25 — О Месија појавинѓа пе ко крајо таро 69-то „курко“ (dp 190-191 стр., 21-22 пас.)

  • Да 9:26, 27а — О Месија сине мудардо ки средина таро 70-то „курко“ (dp 191-192 стр., 23-24 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Да 9:24 — Кеда сине помазими и „Најсвето светиња“? (w01 15/5 27 стр.)

  • Да 9:27 — Кова сојуз панда важинела сине буте џененге џи ко крајо таро 70-то курко таро берша, или ко 36 берш тари а.е.? (w07 1/9 20 стр., 4 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Да 7:1-10

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Спремин о презентацие башо акава масек: (15 мин.) Дискусија башо „Презентацие сар пример“. Мукх о видеоклипија. Пало секова видеоклипи дискутиринен баши лесте. Охрабрин е објавителен со посигате те посетинен е манушен со сикавѓе интерес.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА