Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ОСИЈА 1-7

О Јехова ценинела о верно мангипе, а ту?

О Јехова ценинела о верно мангипе, а ту?

О верно мангипе тано мангипе сој поттикнимо тари верност, оддаденост хем кеда сиан некасаја пханло. Преку о пример е Осијаскоро хем лескере неверно ромњакоро, и Гомер, о Јехова денѓа важно поука башо верно мангипе хем простибе (Ос 1:2; 2:7; 3:1-5).

Сар и Гомер сикавѓа кај нане ла верно мангипе?

Сар о Израелција сикавѓе кај нане лен верно мангипе?

Сар о Осија сикавѓа верно мангипе?

Сар о Јехова сикавѓа верно мангипе?

РАЗМИСЛИБАСКЕ: Сар шај ме те сикавав верно мангипе спрема о Јехова?