Џа ко тексто

Џа ки содрежина

16-22 октомври

ОСИЈА 1-7

16-22 октомври
 • Гили 18 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О Јехова ценинела о верно мангипе, а ту?“: (10 мин.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Осија.]

  • Ос 6:4, 5 — О Израелција разочаринѓе е Јехова адалеа со на сикавѓе верно мангипе (w10 15/8 25 стр., 18 пас.)

  • Ос 6:6 — О Јехова мангела кеда сикаваја верно мангипе (w07 15/9 16 стр., 8 пас.; w07 15/6 27 стр., 7 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ос 1:7 — Кеда о Јехова сикавѓа милост спрема и Јуда хем спасинѓа ла? (w07 15/9 14 стр., 7 пас.)

  • Ос 2:18 — Сар исполнинѓе пе акала лафија ко пурано време хем сар ка исполнинен пе ки иднина? (w05 15/11 20 стр., 16 пас.; g05-E 9/8 12 стр., 2 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Ос 7:1-16

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) 1Јо 5:3. „Сикав башо чачипе“. Канин е мануше ко состанок.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) 5Мо 30:11-14; Иса 48:17, 18. „Сикав башо чачипе“. Сикав леске и jw.org. (Дикх mwb16.08 8 стр., 2 пас.)

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) lv 12-13 стр., 16-18 пас. Трудин тут те ресе џи ко вило е интересентескоро.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 124

 • Потребе е собраниескере: (15 мин.) Говор со ваљани те икерел ле старешина. Панџ минутија кер увод тари Стражарска кула таро 15 ноември 2015, 14 стр. Пало адава мукх о видеоклипи Сар те да доброволна прилогија електронски. Пало видеоклипи, сикав и страница „Како да донираш за меѓународното дело“ тари jw.org/mk, хем кер лафи башо адава кола опцие иси те дел пе доброволно прилог електронски ки тумари пхув.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 20 погл., 1-6 пас., и рамка „Нашата прва поголема акција за помош во денешно време“, и рамка „Подготовка за природна катастрофа“, хем и рамка „Во случај на катастрофа“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 50 хем молитва