Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ИЗРЕКИ 22-26

„Сикав е чхаве спрема о друмо колесте со ваљани те џал“

„Сикав е чхаве спрема о друмо колесте со ваљани те џал“

Ко лил Изреки, о родителија шај те аракхен бут шукар советија. Јекх каш ка бајрол право ако пхандаја ле ко јекх колцо. Аѓаар о чхаве да ка овен поспремна те служинен е Јеховаске ако о родителија сикавена лен ко исправно начин.

22:6

  • Ваљани бут време хем бути те сикаве е чхавен ко исправно друмо

  • О родителија мора те ден шукар пример пе чхавенге, те поучинен лен, те охрабринен лен хем те укоринен лен

22:15

  • Кеда о родителија мангипаја сикавена пле чхавен, ола поможинена лен те размислинен ко исправно начин хем те овел лен шукар особине

  • Е чхавенге ваљани различно воспитување, соске секова чхаво тано различно