Џа ко тексто

Џа ки содрежина

31 октомври — 6 ноември

ИЗРЕКИ 22-26

31 октомври — 6 ноември
 • Гили 88 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Сикав е чхаве спрема о друмо колесте со ваљани те џал“: (10 мин.)

  • Из 22:6; 23:24, 25 — О советија таро Јехова шај те поможинен е чхавен те овен бахтале, задоволна хем одговорна мануша (w08 1/4 16; w07 1/6 31)

  • Из 22:15; 23:13,14 — И „прачка“ сој спомними ко Изреки однесинела пе башо поуке хем советија со добинена лен о чхаве таро пле родителија (cl 100 стр., 10 пас.; w04 15/7 31, 2-3 пас.)

  • Из 23:22 — О чхаве шај бут те сикљон таро пле родителенгири мудрост чак кеда ка бајрон (w04 15/6 14, 1-3 пас.; w00 15/6 21, 13 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Из 24:16 — Сар акава стихо ка поможинел амен те издржина ко живото? (w13 15/3 4-5, 5-8 пас.)

  • Из 24:27 — Сави тани и поука тари акаја изрека? (w09 15/10 12, 1 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Из 22:1-21

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) Визит-картичка баши JW.ORG. Неформално сведочибе.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) Визит-картичка баши JW.ORG. Пхрав туке друмо баши јавер посета, хем пало адава мукх о видеоклипи Соске те сикљове тари Библија?

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) lv 179-181, 18-19 пас.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 101

 • Користинеа ли и визит-картичка башо JW.ORG?“: (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи баши презентација сар пример хем пало адава керен лафи башо главна мисле. Поттикнин е објавителен секогаш те овел лен пеа акала визит-картичке.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 3 погл. 1-12 пас. хем „прв дел — Вистината за Царството — духовна храна во право време“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 146 хем молитва

  Забелешка: Прво мукхен и музика тари гили, хем пало адава шај те гиљавен ла.