Џа ко тексто

Џа ки содрежина

24-30 октомври

ИЗРЕКИ 17-21

24-30 октомври
 • Гили 76 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Ов ко мир е јаверенцар“: (10 мин.)

  • Из 19:11 — Ачхов смиримо кеда некој вреџинела тут (w14 1/12 12-13)

  • Из 18:13, 17; 21:13 — Англедер те реагирине, трудин тут те хаљове соске тано адава аѓаар (w11 15/8 29-30, 11-14 пас.)

  • Из 17:9 — Мангипаја простин и грешка (w11 15/8 31, 17 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Из 17:5 — Тари сави причина ваљани мудро те бирина сави забава ка овел амен? (w10 15/11 6, 17 пас.; w10 15/11 31, 15 пас.)

  • Из 20:25 — Сар шај акава начело те поможинел околенге со мангена те почминен врска или те кхувен ко брако? (w09 15/5 15-16, 12-13 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Из 18:14 — 19:10

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) Нудин и покана башо состанок (inv).

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) inv. Ко крајо мукх о видеоклипи Со керела пе ки е Јеховаскере сведоконгири дворана?

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) lv 57, 14-15 пас. Поможин е интересентеске те сфатинел саве промене шај те керел ко урајбе хем дотерибе кеда авела ко состанокија.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 77

 • О мир анела благословија: (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи О мир анела благословија. Пало адава дискутиринен башо акала пучиба: Со на ваљани те кера кеда нане те овел мир? Саве благословија ка овен амен ако икераја амен ко лафија таро Изреки 17:9 хем Матеј 5:23, 24?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 2 погл., 35-40 пас., и рамка „Колку е цврста твојата вера во Божјето Царство?“ хем о табеле „Божјето Царство — вистинска влада“ хем „Подготвени за раѓањето на Царството“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 144 хем молитва