Џа ко тексто

Џа ки содрежина

17-23 октомври

ИЗРЕКИ 12-16

17-23 октомври
 • Гили 69 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • И мудрост тани пошукар таро злато: (10 мин.)

  • Из 16:16, 17 — О мудро мануш проучинела хем икерела пе ко е Девлескоро Лафи (w07 15/7 8)

  • Из 16:18, 19 — О мудро мануш на мангела и гордост (w07 15/7 8-9)

  • Из 16:20-24 — О мудро мануш охрабринела е јаверен пе лафенцар (w07 15/7 9-10)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Из 15:15 — Со ка поможинел амен те ова побахтале? (g 13/11 16)

  • Из 16:4 — Ки која смисла о Јехова керѓа о лошна мануша „те служинел баши лескири намера“? (w07 15/5 18-19)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Из 15:18 — 16:6

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) Јвн 11:11-14. Сикав башо чачипе. Поканин е мануше ко состанок.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) 1Мо 3:1-6; Ри 5:12. Сикав башо чачипе. Поканин е мануше ко состанок.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) bh 191, 18-19 пас. Поттикнин е интересенте те авел ко состанок.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 117

 • Сар те да шукар коментарија“: (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи Ов е Јеховаскоро амал — спремин туке коментари. Пало адава, нека икљон некобор чхаве ки бина хем пуч лен: Кола тане о штар буќа со шај те поможинен амен те спремина коментари? Соске на ваљани те хољана кеда нане те ден амен те коментарина?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 2 погл., 23-34 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 102 хем молитва