Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ИЗРЕКИ 7-11

„Ма мукх то вило те цидел тут ко лошно друмо“

„Ма мукх то вило те цидел тут ко лошно друмо“

Е Јеховаскере мерилија заштитинена амен. Те шај те овел амен корист лендар, ваљани те чхива лен ко амаре виле (Из 7:3). Кеда е Јеховаскере склуге дозволинена ленгоро вило те ингарел лен ко погрешно друмо, тегани ола бут локхе перена ко е Сатанаскере замке хем овена лескере жртве. Ко 7 поглавје ко Изреки читинаја башо јекх терно чхаво со мукхља лескоро вило те ховавел ле. Со шај те сикљова таро лескере грешке?

  • О Сатана користинела амаре панџ сетилија те шај теринела амен те постапина погрешно

  • И мудрост хем и разборитост ка поможинен амен те дикха о последице таро несаво пхаро грево хем те аракха амен таро са о буќа со шај те перавен амари духовност