Џа ко тексто

Џа ки содрежина

10-16 октомври

ИЗРЕКИ 7-11

10-16 октомври
 • Гили 32 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Ма мукх то вило те цидел тут ко лошно друмо“: (10 мин.)

  • Из 7:6-12 — Окова со на разликујнела шукар о буќа, бут пути перела ки духовно опасност (w00 15/11 29-30)

  • Из 7:13-23 — О лошна одлуке анена бари штета (w00 15/11 30-31)

  • Из 7:4, 5, 24-27 — И мудрост хем и разборитост ка аракхен амен (w00 15/11 29, 31)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Из 9:7-9 — Со сикавела јаверенге амари реакција кеда добинаја совет? (w01 15/5 29-30)

  • Из 10:22 — Сар благословинела амен о Јехова авдиве? (w06 15/5 26-30, 3-16 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Из 8:22 — 9:6

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) g16.5, насловно страна. Поканин е мануше ко состанок.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) g16.5, насловно страна. Поканин е мануше ко состанок.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) bh 176, 5-6 пас. Поканин е интересенте ко состанок.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 83

 • Со вакерена тле врсникија — мобилна телефонија (Из 10:19): (15 мин.) Дискусија. Ко почеток мукх о видеоклипи Со вакерена тле врсникија — мобилна телефонија. Пало адава дискутиринен баши статија „На што да пазам во врска со пораките?“, сој тани ко jw.org/mk ко дело башо тинејџерија. Истакнин о мисле таро поднаслов „Предлози“.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 2 погл., 13-22 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 152 хем молитва

  Забелешка: Прво мукхен и музика тари гили, хем пало адава шај те гиљавен ла.