Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ДЕЛА 6-8

О нево христијанско собрание сине испитимо

О нево христијанско собрание сине испитимо

6:1-7; 7:58 — 8:1

О удовице кола со керена сине лафи ки грчко чхиб хем кола со сине неве крстиме ачхиле повише ко Ерусалим таро адава со планиринѓе. Адари постапинѓе ленцар неправедно. Дали сопкинѓе пе таро адава или стрпливо аџикерѓе о Јехова те испрајнел о буќа?

Откеда о Стефан сине мудардо, почминѓа баро прогонство. Адалеске, о христијања таро Ерусалим нашле ки Јудеја хем ки Самарија. Дали ленгири ревност баши служба тикнили?

Адалеске со о Јехова поддржинѓа лен, о нево христијанско собрание истрајнѓа ко акала испитија хем о број е учениконгоро са повише бајрола сине (Де 6:7; 8:4).

ПУЧ ТУТ: Сар ме икљовава ко крајо е испитенцар?