Џа ко тексто

Џа ки содрежина

19-25 ноември

ДЕЛА 4-5

19-25 ноември
 • Гили 73 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Ола понадари да храбро вакерена сине башо е Девлескоро Лафи“: (10 мин.)

  • Де 4:5-13 — Иако на сине школујме хем сине обична мануша, о Петар хем о Јован храбро бранинена сине пумари вера англо поглаварија хем книжникија (w08-MC 1/9 15 стр., и рамка; w08-MC 15/5 30 стр., 6 пас.)

  • Де 4:18-20 — Иако заканинена пе сине ленге, о Петар хем о Јован понадари да проповединена сине

  • Де 4:23-31 — О христијања таро прво веко сине храбра соске мукхле те водинел лен е Јеховаскоро свети дух (it-1-E 128 стр., 3 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Де 4:11 — Ки која смисла о Исус тано „аголно бар“? (it-1-E 514 стр., 4 пас.)

  • Де 5:1 — Соске о Ананија хем и Сапфира бикинѓе дело таро пло имот? (w13-MC 1/3 15 стр., 3 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Де 5:27-42

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“. Одговорин ко приговор со често вакерена ле ко тумаро подрачје.

 • Прво повторно посета: (3 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“. О станари вакерела туке кај тано христијани.

 • Дујто повторно посета — клипи: (5 мин.) Мукх о клипи хем дискутиринен баши лесте.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 60

 • Резултатија таро сведочибе е количкенцар ко цело свето“: (15 мин.) Дискусија со ваљани те водинел ла о надгледнико баши служба. Мукх о видеоклипи. Ако туменде иси собраниско сведочибе ко прометна тхана асталеа или количкаја, ана лен ки бина хем сикав лен е публикаке. Истакнин сар тани организирими акаја служба ко тумаро подрачје. Ако иси време, вакер или нека глуминел пе несаво шужо искуство таро тумаро тхан. Објаснин сар шај о објавителија те учествујнен ки акаја служба.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 43 погл., 8-18 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 59 хем молитва