Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | МИХЕЈ 1-7

Со аџикерела амендар о Јехова?

Со аџикерела амендар о Јехова?

6:6-8

О Јехова хаљола кај сием ограничиме, адалеске никогаш на родела амендар повише таро адава со шај те кера. Леске тано важно сар понашинаја амен амаре пхраленцар. Адава бут влијајнела упро амаро амалипе е Јеховаја. Ако мангаја о Јехова те прифатинел амаре жртве, мора те манга амаре пхрален хем те поштујна лен.