Џа ко тексто

Џа ки содрежина

Презентацие сар пример

Презентацие сар пример

СТРАЖАРСКА КУЛА

Пучибе: Ако некој пучела тут кој живинела упре ко небо, тегани со ка вакере?

Стихо: Јвн 8:23

Шај те вакера: Ко акава списание пишинела со вакерѓа о Исус хем о Девел башо адава.

СИКАВ БАШО ЧАЧИПЕ

Пучибе: Со мислинеа, дали акала лафија тари Библија исполнинена пе ко амаро време?

Стихо: 2Ти 3:1-5

Чачипе: Адава со акала лафија исполнинена пе ко амаро време, уверинела амен кај са о шукар буќа со ветинѓа о Девел панда хари ка исполнинен пе.

СОСКЕ ТЕ СИКЉОВЕ ТАРИ БИБЛИЈА? (Видеоклипи)

Увод: Сикаваја е манушенге јекх кратко видеоклипи со сикавела коте шај те аракха о одговорија башо најважна пучиба ко живото. [Мукх о видеоклипи.]

Шај те вакера: Акава лил сикавела со вакерела и Библија башо Девел хем сар ов ка решинел о проблемија. [Нудин о лил Што учи Библијата или о лил Сикавела амен.]

ПИШИН ТЛИ ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Користин о денде предлогија сар пример те кере тли презентација.