Џа ко тексто

Џа ки содрежина

7-13 ноември

ИЗРЕКИ 27-31

7-13 ноември
 • Гили 86 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • И Библија вакерела сави тани и шукар ромни“: (10 мин.)

  • Из 31:10-12 — Шај те верујне лаке (w15 15/1 20, 10 пас.; w00 1/2 31, 2 пас.)

  • Из 31:13-27 — Буќарни (w00 1/2 31, 3-4 пас.)

  • Из 31:28-31 — Ој тани духовно личност со заслужинела пофалба (w15 15/1 20, 8 пас.; w00 1/2 31, 5, 8 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Из 27:12 — Сар сикаваја кај сием гоѓавер кеда биринаја со ка кера ко слободно време? (w15 1/7 8, 3 пас.)

  • Из 27:21 — Сар шај и пофалба те овел испит некаске? (w11 1/8 29, 1 пас.; w06 15/9 19, 12 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Из 29:11 — 30:4

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Спремин о презентацие башо акава масек: (15 мин.) Дискусија. Мукх о видеоклипи башо презентацие сар пример хем пало адава керен лафи башо главна мисле. Охрабрин е објавителен те пишинен пли презентација.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 89

 • Лакере роме пенџарена ле ко е дизјакере порте“: (5 мин.) Говор со ваљани те икерел ле старешина.

 • Потребе е собраниескере: (10 мин.) Јавер опција тани те дискутиринел пе со сиклилем таро Годишнико (yb16-SB 40-41).

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 3 погл., 13-22 пас., и табела „Јехова постепено ја открива својата намера“ хем и рамка „Колку е цврста твојата вера во Божјето Царство?“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 108 хем молитва