Џа ко тексто

Џа ки содрежина

28 ноември — 4 декември

ПЕСНА НАД ПЕСНИТЕ 1-8

28 ноември — 4 декември
 • Гили 106 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • И Суламка — шукар пример аменге“: (10 мин.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Пнп 2:1 — Кола особине керѓе е Суламка те овел панда пошужи? (w15 15/1 31, 13 пас.)

  • Пнп 8:6 — Соске о чачутно мангипе тано сар „јаг со дела ла о Јехова“? (w15 15/1 29, 3 пас.; w06 15/11 20, 6 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Пнп 2:1-17

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) bh. Користин о видеоклипи Соске те сикљове тари Библија? џикоте нудинеа о лил. (Забелешка: Ма мукх о видеоклипи џикоте икереа и презентација ко состанок.)

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) bh. Канин е мануше ко состанок.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) bh 29-31, 8-9 пас.

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 115

 • „О терне пучена — дали сиум спремно те овел ма врска?“: (9 мин.) Говор тари статија „Младите прашуваат — дали сум спремен за врска?“

 • Дали тано мангипе или заљубеност?: (6 мин.) Мукх хем дискутирин баши и поучно анимација Дали тано мангипе или заљубеност?

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 4 погл., 16-23 пас. хем и рамка „Колку е цврста твојата вера во Божјето Царство?“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 34 хем молитва