Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

Тернален, кхувен таро „баро удар“

Тернален, кхувен таро „баро удар“

Кеда сием терне, бут тано локхо те мислина аменге кај нане те пхујрова хем нане те доживина о проблемија со анела лен о свето е Бенгескоро (Про 12:1). Ако сиан терно шај мислинеа туке: „Терно сиум, о живото тано англи манде. Мангава те служинав ки полновремено служба, ама понадари“.

Саринен аракхена амен непредвидена буќа, чак е тернен да (Про 9:11). И Библија вакерела: „На џанена сар ка овел тумаро живото тајса“ (Јк 4:14). Адалеске, ма мукх те накхел бут време те шај исполнинеа те духовна целија. Кхув таро „баро удар баши бути“ џикоте тано панда пхравдо (1Ко 16:9). Сигурно нане те каине тут!

Несаве духовна целија:

  • Те проповедине ки јавер чхиб

  • Пионерско служба

  • Те џа ки несави теокоратско школа

  • Те џа ки изградба башо теократска објектиа

  • Бетелско служба

  • Покраинско служба

Листа башо тле духовна целија