Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ПРОПОВЕДНИК 1-6

Аракх радост ки бути

Аракх радост ки бути

О Јехова мангела те уживина ки амари бути хем сикавела амен сар те успејна ко адава. Ка аракха радост ки амари бути ако иси амен исправно стави баши лате.

Ка уживине ки бути ако...

3:13; 4:6

  • иси тут позитивно стави баши лате

  • размислинеа сар ти бути поможинела е јаверен

  • деа тутар са џикоте сиан ки бути, ама кеда завршинеа и бути, посветинеа тут те фамилијаке хем башо духовна активностија