Џа ко тексто

Џа ки содрежина

4-10 март

РИМЈАНИТЕ 12-14

4-10 март
 • Гили 105 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Со значинела те сикаве христијанско мангипе“: (10 мин.)

  • Ри 12:10 — Манг тле пхрален хем пхењен (it-1-E 55 стр.)

  • Ри 12:17-19 — Кеда некој ка грешинел туке, ма иран леске (w09-MC 15/10 8 стр., 3 пас.; w07-MC 1/7 24-25 стр., 12-13 пас.)

  • Ри 12:20, 21 — „Победин о лошнипе шукарипаја“ (w12-MC 15/11 29 стр., 13 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ри 12:1 — Со значинела акава стихо? (lv-MC 63-64 стр., 5-6 пас.)

  • Ри 13:1 — Ки која смисла о Девел чхивѓа е световна властен ко различна положбе? (w08-MC 15/6 31 стр., 4 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Ри 13:1-14 (th 10 лекција)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Ов са пошукар ко читибе хем сикајбе: (10 мин.) Дискусија. Откеда ка дикхен о клипи Користин пучиба, дискутиринен баши 3 лекција тари брошура Читибе хем сикајбе.

 • Говор: (5 мин. или похари) w11-MC 1/9 21-22 стр. — Тема: Соске о христијања ваљани те платинен данокија чак ако адала паре користинена пе башо буќа со и Библија на одобринела лен? (th 3 лекција)

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 77

 • Потребе е собраниескере: (15 мин.)

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 57 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 57 хем молитва