Џа ко тексто

Џа ки содрежина

25-31 март

1. КОРИНЌАНИТЕ 4-6

25-31 март
 • Гили 49 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Хари квасацо ушљарела цело хумер“: (10 мин.)

  • 1Ко 5:1, 2 — О собрание ко Коринт на керѓа ништо е грешникоске со на каинѓа пе

  • 1Ко 5:5-8, 13 — О Павле вакерѓа е собраниеске те цидел „о квасацо“ хем те предајнел е грешнико е Сатанаске (w93-MC 15/3 5 стр., 4 пас.; it-2-E 869-870 стр.)

  • 1Ко 5:9-11 — О собрание на ваљани те дружинел пе адаленцар со керѓе грево хем со на каинена пе (lvs-E 241 стр., фуснота „Исклучибе“)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • 1Ко 4:9 — Ки која смисла е Девлескере слуге ки Пхув тане „театарско претстава“ е ангеленге? (w09-MC 15/5 24 стр., 16 пас.)

  • 1Ко 6:3 — Ко со шај мислинѓа о Павле кеда вакерѓа: „Ка судина е ангеленге“? (it-2-E 211 стр.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) 1Ко 6:1-14 (th 10 лекција)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА