Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | 1. КОРИНЌАНИТЕ 1-3

Дали сиан телесно или духовно мануш?

Дали сиан телесно или духовно мануш?

2:14-16

Секој амендар ваљани те бајрарел пли духовност хем те сикљол те размислинел сар о Јехова (Еф 4:23, 24). Те шај те кере адава, мора духовно те хранине тут, те овен тут духовна целија хем те развине о особине со авена таро свети дух.

Сар тани тли духовност акана ако спорединеа ла сар сине англедер јекх берш, англедер деш берш или кеда крстинѓан тут?