Џа ко тексто

Џа ки содрежина

18-24 март

1. КОРИНЌАНИТЕ 1-3

18-24 март
  • Гили 127 хем молитва

  • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

  • Гили 18

  • Кер пошукар и служба — пишибе писмија“: (8 мин.) Дискусија.

  • И акција баши Спомен-свеченост почминела сабота 23 март: (7 мин.) Дискусија со ваљани те водинел ла о надгледнико баши служба. Секој нека добинел по јекх примерок тари покана. Кратко дикхен и содржина. Откеда ка дикхен о видеоклипи ко кова со сикавела пе сар нудинела пе и покана, дискутиринен баши лесте. Објаснин саве подготовке керела тумаро собрание те шај те обработинел пе о подрачје.

  • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 59 погл.

  • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

  • Гили 51 хем молитва