Џа ко тексто

Џа ки содрежина

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | РИМЈАНИТЕ 15-16

Роде таро Јехова истрајност хем утеха

Роде таро Јехова истрајност хем утеха

15:4-7

Јекх начин сар о Јехова дела аменге утеха хем поможинела аменге те истрајна тано преку лескоро Лафи, и Библија. Ко кова начин о примерија акале манушенгере тари Библија поможинена те овел тут утеха хем храброст?

  • Ное

  • Јосиф

  • Давид