Џа ко тексто

Џа ки содрежина

5-11 март

МАТЕЈ 20-21

5-11 март
 • Гили 76 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Кој мангела те овел баро машкар туменде, нека овел туменге слуга“: (10 мин.)

  • Мт 20:3 — О горда книжникија хем о фарисеија мангена сине о мануша те дикхен лен хем те поздравинен лен ко плоштадија (nwtsty слика башо Мт 20:3: „Плоштадот“)

  • Мт 20:20, 21 — Дуј апостолија родена сине бари положба хем власт (nwtsty повише информацие башо Мт 20:20, 21: „мајката на Зеведеевите синови“, „едниот од твојата десна страна, а другиот од левата“)

  • Мт 20:25-28 — О Исус вакерѓа кај лескере ученикија ваљани понизно те служинен е јаверенге (nwtsty повише информацие башо Мт 20:26, 28: „слуга“)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Мт 21:9 — Ко со мислинела сине о народо кеда викинела сине: „Спасин ле, молинаја тут, е Давидескере чхаве”? (nwtsty повише информацие башо Мт 21:9: „Спаси го, те молиме“, „Синот Давидов“)

  • Мт 21:18, 19 — Соске о Исус денѓа арман те шуќол и смоква? (jy-MC 244 стр., 4-6 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Мт 20:1-19

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути — клипи: (4 мин.) Откеда ка дикхен о клипи, дискутиринен баши лесте.

 • Прво повторно посета: (3 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) lv-MC 36-37 стр., 3-4 пас.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 99

 • Потребе е собраниескере: (5 мин.)

 • Со керела амари организација: (10 мин.) Мукх башо март о видеоклипи Со керела амари организација.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 11 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 53 хем молитва