Џа ко тексто

Џа ки содрежина

26 март — 1 април

МАТЕЈ 25

26 март — 1 април
 • Гили 143 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Ачховен џангавде!“: (10 мин.)

  • Мт 25:1-6 — О панџ гоѓавер хем о панџ глупава чхаја геле те аџикерен е џамутре

  • Мт 25:7-10 — О глупава чхаја на сине адатхе кеда ресља о џамутро

  • Мт 25:11, 12 — Само е гоѓавере чхаенге сине дозволимо те овен ко бијав

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Мт 25:31-33 — Објаснин и споредба башо бакхре хем о бузња (w15-MC 15/3 27 стр., 7 пас.)

  • Мт 25:40 — Сар шај те сикава кај сием амала е Исусескере пхраленцар? (w09-MC 15/10 16 стр., 16-18 пас.)

  • Со сиклиљан башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола јавера духовна бисерија аракхљан џикоте читинѓан акава материјали?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Мт 25:1-23

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Дујто повторно посета: (3 мин. или похари) „Предлогија башо разговор“. Канин е мануше ки Спомен-свеченост.

 • Трито повторно посета: (3 мин. или похари) Бирин стихо баши дискусија хем нудин несави публикација проучибаске.

 • Говор: (6 мин. или похари) w15-MC 15/3 27 стр., 7-10 пас. Тема: Сар и споредба башо бакхре хем о бузња сикавела кобор тано важно о проповедибе?

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 85

 • Кер пошукар и служба — сикав е интересенте сар те спреминел пе“: (10 мин.) Дискусија. Пало адава, мукх о видеоклипи коте со о објавители сикавела е интересенте сар те спреминел пе башо библиско курси. Дискутиринен баши лесте. О присутна нека вакерен сар поможинѓе е интересентенге те спреминен пе.

 • Те доџакера амаре гостон“: (5 мин.) Говор тари статија таро Листија спремибаске башо март 2016. Вакер несаве шуже искуствија тари Спомен-свеченост со сине окова берш. Спомнин несаве информацие башо паркирибе, кхујбе хем икљојбе таро објекти.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) jy-MC 14 погл.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 79 хем молитва