Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | МАТЕЈ 22-23

Икер о дуј најбаре заповедија

Икер о дуј најбаре заповедија

22:36-39

Аѓаар со ка користине о Матеј 22:36-39, редин спрема и важност о причине соске џаја ко амаре состанокија:

  • те ова охрабриме

  • те охрабрина е јаверен

  • те фалина е Јехова хем те сикава леске кобор мангаја ле

Соске ваљани те џа ко состанок чак кеда сием уморна хем мислинаја кај нане те овел амен корист таро состанок?

Ко кола јавера начинија сикаваја кај икераја о дуј најбаре заповедија?