Џа ко тексто

Џа ки содрежина

6-12 март

ЕРЕМИЈА 1-4

6-12 март
 • Гили 23 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Ме сиум туја те спасинав тут“: (10 мин.)

  • [Мукх о видеоклипи Увод башо лил Еремија]

  • Ере 1:6 — О Еремија дарандило те прифатинел и неви задача (w11 15/3 29, 4 пас.)

  • Ере 1:7-10, 17-19 — О Јехова ветинѓа е Еремијаске кај ка дел ле сила хем ка поможинел ле (w05 15/12 23, 18 пас.; jr 88, 14-15 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ере 2:13, 18 — Кола дуј лошна буќа керѓе о неверна Израелција? (w07 15/3 9, 8 пас.)

  • Ере 4:10 — Ки која смисла о Јехова „ховавѓа“ пле народо? (w07 15/3 9, 4 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Ере 4:1-10

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Спремин о презентацие башо акава масек: (15 мин.) Дискусија башо „Презентацие сар пример“. Мукх о видеоклипија хем пали секоја презентација керен лафи башо главна мисле.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 149

 • Со керела амари организација: (7 мин.) Мукх о видеоклипи Со керела амари организација башо март.

 • Ко 18 март почминела и акција е поканенцар баши Спомен-свеченост: (8 мин.) Говор таро надгледнико баши служба лендо таро Листија спремибаске таро февруари 2016, 8 стр. Де сариненге по јекх примерок тари покана баши Спомен-свеченост хем разглединен ла заедно. Објаснин саве подготовке керела о собрание те шај те обработинен пе о подрачја.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 9 погл., 10-15 пас., и табела „Пораст на библиски курсеви“, и рамка „За Јехова сѐ е возможно“ хем и рамка „Како ’малиот‘ станал ’силен народ‘“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 74 хем молитва