Џа ко тексто

Џа ки содрежина

20-26 март

ЕРЕМИЈА 8-11

20-26 март
 • Гили 117 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • О мануша шај те овен успешна ако водинела лен о Јехова“: (10 мин.)

  • Ере 10:2-5, 14, 15 — О девела е народонгере тане ховавне девела (it-1-Е 555)

  • Ере 10:6, 7, 10-13 — Спротивно таро ховавне девела, о Јехова тано единствено чачутно Девел (w04 1/10 11, 10 пас.)

  • Ере 10:21-23 — О мануша нашти те овен успешна ако на водинела лен о Јехова (w15 1/9 15, 1 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ере 9:24 — Солеа тано шукар те фалине тут хем те ове гордо? (w13 15/1 20, 16 пас.)

  • Ере 11:10 — Соске о Еремија спомнинѓа о северно царство таро деш племија ки пли објава, иако и Самарија сине уништими ко 740 берш а.а.е.? (w07 15/3 9, 2 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Ере 11:6-16

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) Покана баши Спомен хем wp17.2, тема тари насловно страна. Пхрав друмо баши повторна посета.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) Покана баши Спомен хем wp17.2, тема тари насловно страна. Пхрав друмо баши јавер пути.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) ld 4-5 стр. (О интересенти шај те биринел башо кола слике ка керен лафи). Канин е интересенте ки Спомен.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 101

 • Сар те користина и брошура Шун е Девле: (15 мин.) Панџ минутија дискутиринен баши статија. Мукх о видеоклипи башо библиско курси акале брошураја тари 8 хем 9 страна, хем пало адава дискутиринен баши лесте. Е интересенте иси ле и брошура Шун е Девле, а е објавителе и брошура Шун е Девле хем живин вечно. Поттикнин сарине те слединен ки пли брошура Шун е Девле хем живин вечно.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr „трет дел — Закони и начела на Царството — ја бараме Божјата праведност“ хем 10 погл. 1-7 пас.

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 35 хем молитва