Џа ко тексто

Џа ки содрежина

13-19 март

ЕРЕМИЈА 5-7

13-19 март
 • Гили 66 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • Чхинавѓе те керен адава со мангела о Јехова“: (10 мин.)

  • Ере 6:13-15 — О Еремија вакерѓа саве гревија керѓа о народо (w88-Е 1/4 11-12, 7-8 пас.)

  • Ере 7:1-7 — О Јехова поттикнинела лен сине те кајнен пе (w88-Е 1/4 12, 9-10 пас.)

  • Ере 7:8-15 — О Израелција мислинена сине кај о Јехова нане те казнинел лен (jr 21, 12 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ере 6:16 — Со охрабринѓа о Јехова пе народо те керел? (w05 1/11 23, 11 пас.)

  • Ере 6:22, 23 — Соске шај те вакерел пе кај о народо „ка авел тари северно пхув“ (w88-Е 1/4 13, 15 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: (4 мин. или похари) Ере 5:26 — 6:5

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

 • Прво пути: (2 мин. или похари) T-36. Пхрав туке друмо баши повторна посета.

 • Повторно посета: (4 мин. или похари) T-36. Дискусија башо „Размислин“. Поканин е мануше ки Спомен-свеченост.

 • Библиско курси: (6 мин. или похари) jl 1 лекција. Поканин е мануше ки Спомен-свеченост.

ТЕ ЖИВИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 125

 • Сар те користина и брошура Кој керела е Јеховаскири волја авдиве?“: (15 мин.) Панџ минутија дискутиринен баши акаја статија. Пало адава, мукх о видеоклипи со сикавела сар те користина и 8 лекција тари брошура кеда водинаја библиско курси. Поттикнин саринен со водинена библиско курси те користинен акаја брошура секова курко.

 • Проучибе и Библија ки дворана: (30 мин.) kr 9 погл., 16-21 пас., и рамка „Семето на вистината пушта корен во амазонската прашума“ хем и рамка „Колку е цврста твојата вера во Божјето Царство?“

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 10 хем молитва