Џа ко тексто

Џа ки содрежина

 БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ | ЕСТИРА 6-10

И Естира сине самопожртвувано башо Јехова хем башо пло народо

И Естира сине самопожртвувано башо Јехова хем башо пло народо
Изглед

И Естира сине храбро хем самопожртвувано кеда бранинѓа е Јехова хем пле народо

8:3-5, 9

  • И Естира хем о Мардохеј на ваљани сине те даран башо пло џивдипе. Ама, о писмија коте со о Аман денѓа наредба те мударен пе са о Евреија сине бичхалде ко цело царство

  • И Естира палем чхивѓа по џивдипе ки опасност аѓаар со гели англо цари бизо те овел викими лестар. Ој ровѓа башо пло народо хем молинѓа е царе те цидел адаја наредба

  • О законија со анена пе сине ко анав е царескоро, нашти сине те циден пе. Адалеске, о цари дозволинѓа е Естираке хем е Мардохееске те анен нево закон

О Јехова денѓа пле народоске бари победа

8:10-14, 17

  • Дендо сине јавер закон кова со дела сине е Евреенге право те бранинен пе

  • Сине бичхалде гласникија ко цело царство, хем о Евреија сине спремна баши борба

  • Бут мануша дикхле кај о Јехова сине е Евреенцар хем адалеске прифатинѓе ленгири вера