Џа ко тексто

Џа ки содрежина

7-13 март

ЕСТИРА 6-10

7-13 март
 • Гили 131 хем молитва

 • Уводна лафија (3 мин. или похари)

БАРВАЛИПА ТАРО Е ДЕВЛЕСКОРО ЛАФИ

 • И Естира сине самопожртвувано башо Јехова хем башо пло народо“: (10 мин.)

  • Ес 8:3, 4 — Иако е Естиракоро џивдипе на сине ки опасност, ој сине спремно те чхивел пес ки опасност башо јавера (ia 143, 24-25 пас.)

  • Ес 8:5 — И Естира сине тактично е Ахасвереа (w06 1/3 11, 8 пас.)

  • Ес 8:17 — Бут мануша прифатинѓе и еврејско вера (w06 1/3 11, 3 пас.)

 • Аракх духовна бисерија: (8 мин.)

  • Ес 8:1, 2 — Сар уло чаче о пророштво со вакерѓа ле о Јаков англедер те мерел кај о Венијамин ‚раќате ка делинел о плени‘? (ia 142, рамка)

  • Ес 9:10, 15, 16 — Иако сине ленге дозволимо те лен о плени, соске о Евреија на леле ништо? (w06 1/3 11, 4 пас.)

  • Со сиклиљум башо Јехова таро читибе и Библија акале куркеске?

  • Кола мисле шај те користинав лен ки служба?

 • Читибе и Библија: Ес 8:1-9 (4 мин. или похари)

ДЕ ТУТАР СА КИ СЛУЖБА

ТЕ ЏИВДИНА САР ХРИСТИЈАЊА

 • Гили 118

 • Те доџакера амаре гостон“: (15 мин.) Дискусија. Замолин е објавителен те вакерен шуже искуствија со сине лен кеда доџакерѓе е гостон со але ки Спомен-свеченост окова берш. Те глуминел пе јекх интересно искуство со сине.

 • Проучибе и Библија ки дворана: ia 10 погл., 12-21 пас. хем повторибе о поглавје (30 мин.)

 • Главна мисле таро акава состанок хем со ка овел ко јавер (3 мин.)

 • Гили 147 хем молитва